Een foto van een man in een scootmobiel. Hij rijdt over de Zaagmuldersweg in de Oosterpoort. Hij draagt een rode jas en heeft een pet op. Op de achtergrond zie je gele bloemen en een bushalte.
LeefbaarWonen
t/m
miniworkshopForum Groningengratis

Wijkmakers Werkplaats op Let's Gro

Durf jij mee te denken over problemen in de Groninger wijken?

De Wijkmakers Werkplaats is dé plek waar Wijkmakers aan de slag gaan met het oplossen van ingewikkelde problemen. Speciaal voor stadsfestival Let's Gro is de Wijkmakers Werkplaats tussen 11.00 en 14.00 uur te vinden in de hal van Forum Groningen.

Doe mee in de Werkplaats

Kom ervaren hoe je ingewikkelde problemen kan aanpakken via de methode Design Thinking. Deze methode gebruiken de deelnemers aan de Wijkmakers Werkplaats ook. En jij mag dit samen met Wijkmakers gaan uitproberen op Let's Gro!

Het probleem
Samen gaan we proberen een ingewikkeld probleem op te lossen. Hoe pakken we eenzaamheid en vervreemding aan? Kom langs in het Forum om te strooien met jouw goede ideeën voor de Groninger wijken. Want samen maken we de wijk!

Kom langs in het Forum

Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Je kan ons op zaterdag 6 november tussen 11.00 en 14.00 uur vinden in de hal van het Forum. We staan naast het informatiepunt, bij de trap naar de Rabozaal.

Vergeet niet je CoronaCheck QR-code en legitimatiebewijs mee te nemen. Bij het infopunt kan je een polsbandje halen, zodat je niet elke keer je QR-code hoeft te laten scannen.