Kleine lettertjes

Wijkmakers wil samen werken aan de dorpen en wijken van morgen. Dat doen we op allerlei manieren en ook op deze website. We doen ons best om te zorgen dat het allemaal goed en netjes online staat. Het kan weleens gebeuren dat iets niet klopt. Je mag ons altijd even mailen om ons daarop te wijzen.

Andere websites

Wijkmakers plaatst ook weleens een linkje op de site naar een website van iemand of iets anders. We kunnen niet instaan voor het goed werken van zo'n pagina, en we gaan ook niet over de inhoud van zo'n site.

Iets overnemen

Wil je iets overnemen van Wijkmakers.nl, stuur dan even een mailtje voor toestemming. Vergeet natuurlijk ook niet dan Wijkmakers en Wijkmakers.nl te noemen.

Op de foto

De foto's op Wijkmakers.nl komen deels uit de beeldbank van de Toolkit merk Groningen. Er zijn ook foto's van Marleen Annema en Nienke Maat. We vermelden de naam van de fotograaf bij de foto's. Had jouw foto toch niet op onze site mogen staan? Laat het ons dan even weten.

We laten graag de prachtige wijken, buurten en dorpen van Groningen zien. En ook de mensen die er wonen of actief zijn. Daarom maken we ook foto's en/of video's tijdens onze activiteiten. Je kunt die foto's bijvoorbeeld terugzien op onze site, of op de socials (volg en like je Wijkmakers al?). Dit doen we op grondslag van een gerechtvaardigd belang, zoals dat heet.

Wil je niet op de foto? Zeg het dan eventjes tegen de fotograaf of iemand anders van Wijkmakers. Sta je al op de foto, en wil je dit achteraf toch liever niet? Laat het dan even weten door een mail te sturen. Dan proberen we overal de foto te verwijderen.

Mail Wijkmakers