Een foto van een witte vrouw met kort bruin haar. Ze glimlacht en kijkt in de camera. Ze heeft een politieuniform aan en je ziet haar walkie talkie. Op de achtergrond zie je wazig een bus.
Veilig
t/m
wijkwandelingOosterparkGratis

De wijk door de ogen van... wijkagent Eva Dijkman

De Oosterparkwijk door de ogen van de wijkagent

Wijkagent Eva Dijkman wandelt vrijdag 18 maart met Wijkmakers door 'haar' Oosterparkwijk. Eva is voor veel Oosterparkers geen onbekende: ze eet regelmatig een broodje bij mensen thuis. Nee, niet op afspraak. Ze drukt gewoon op een willekeurige deurbel en vraagt of ze haar boterham daar mag komen eten.

Tijdens de wandeling zal Eva vertellen over deze karakteristieke wijk, de mensen die ze daar tegenkomt en over haar bijzondere werk als wijkagent.

De wijk door de ogen van...

Elke maand wandelt Wijkmakers door een wijk van de stad. Dat doen we steeds met een andere gids. Zo laten we de wijken zien door de ogen van mensen die er wonen, of in en aan de wijk werken. In twee uur tijd leer je een wijk op een heel andere manier kennen; ook al woon je er zelf.

Aanmelden

De wandeling is gratis en er kunnen maximaal twintig mensen meewandelen. Heb jij al een Wijkmakers account? Hiermee kan je je makkelijk aanmelden voor activiteiten en ook je abonneren op onze nieuwsbrief. Meer informatie over zo'n profiel staat hier. Klik verderop op deze pagina op Aanmelden om je met je profiel aan te melden voor deze wandeling. Om mee te wandelen kan je ook mailen naar aanmelden@wijkmakers.nl. Vergeet er niet bij te zetten aan welke activiteit je wilt deelnemen.