Heb jij al een Wijkmakers account?

Veelgestelde vragen over het aanmaken van een profiel

Met een profiel van Wijkmakers kan je je heel makkelijk aanmelden voor activiteiten. Wil je naar een lezing? Meedoen aan een leergang? Of een vraagstuk oplossen? Maak dan eerst een account aan!

Hieronder staan misschien wat antwoorden op je vragen. Lees ze eerst even door als het niet lukt. Kom je er nog steeds niet uit? Stuur dan een mailtje naar hallo@wijkmakers.nl en zet erbij wat er precies mis gaat.

Vragen en antwoorden

 • Vraag 1

  Hoe maak ik een profiel aan?

  Dat is heel simpel! Druk op het poppetje rechtsbovenin. Daar kan je kiezen voor ‘Maak een account aan’. Klik daarop en vul alles helemaal in. Of ga meteen naar wijkmakers.nl/registreren.

 • Vraag 2

  Kan ik me aanmelden zonder account?

  Aanmelden voor activiteiten is zonder account niet mogelijk. Maak dus snel hier je profiel aan.

 • Vraag 3

  Ik wil mezelf en andere mensen aanmelden voor een activiteit. Hoe doe ik dat?

  Je kan je alleen zelf aanmelden voor een activiteit. Vraag andere mensen om ook een profiel aan te maken en zelf aan te melden.

 • Vraag 4

  Waarom moet ik zoveel invullen als ik mee wil doen aan de Academie of de Werkplaats?

  Aanmelden voor de Academie of de Werkplaats is als een sollicitatie. Je mag niet zomaar meedoen. Wijkmakers wil graag dat een diverse groep mensen meedoet. Daarom moet je je profiel helemaal compleet maken en meer informatie invullen.

 • Vraag 5

  Hoe kan ik me afmelden voor een activiteit?

  Stuur even een mailtje naar hallo@wijkmakers.nl en zet erbij waar je je voor wilt afmelden. Heb je je aangemeld voor de Academie of de Werkplaats? Dan zullen we samen bekijken of je mee kunt doen aan een andere editie van een leergang of een ander vraagstuk.