Een foto van twee mensen op een bruggetje. Er is veel groen omheen en een grote boom. Op de achtergrond een hoge flat en lagere huizen.
Nieuws

Wijkmakers blij met nieuwe partners

Word ook partner van Wijkmakers

Werken aan de mooie wijken en buurten van Groningen kan Wijkmakers niet alleen. Daarvoor zijn veel partners nodig. Partners die de wijken en de dorpen ook een warm hart toedragen. De afgelopen weken zijn er veel nieuwe partners bijgekomen.

De partners van Wijkmakers

Partners van Wijkmakers leveren onder meer deelnemers, docenten, locaties en vraagstukken. Samen bouwen zij mee aan een toekomstige generatie wijkontwikkelaars en een nieuw netwerk binnen Groningen rondom wijkontwikkeling.

Naast bewonerscoöperatie GoeieBuurt, de theatermakers van De Wijk De Wereld en de gemeente Groningen is ook architecten- en adviesbureau KAW al partner. Woningcorporaties Nijestee, De Huismeesters, Patrimonium en Lefier zijn eveneens bijgeschreven. Ook de wijkteams van WIJ Groningen, zorgorganisatie Lentis en de Hanzehogeschool Groningen doen mee. De politie, energiebedrijf WarmteStad en WerkPro zijn ook partner geworden.

Binnenkort zullen naar verwachting meer partijen partner worden van Wijkmakers.

Ook partner worden van Wijkmakers?

Mail naar hallo@wijkmakers.nl voor meer informatie of kijk op de Partner-pagina.

Word ook partner