Wijkmakers zomerborrel in de Oosterparkwijk
Nieuws

Wijkmakers zomerborrel in de Oosterparkwijk

met hapje, drankje, fietstocht en spel 
19 mei 2024

Kom je ook naar onze laatste activiteit voor de zomerstop?

Op vrijdagmiddag 28 juni staat de wijk waar wij elke dag naar ons Wijkmakers-kantoor fietsen centraal: de Oosterparkwijk.  

Je kan aansluiten voor een gezellig hapje en drankje, maar we zouden Wijkmakers niet zijn als we niet ook de wijk in zouden gaan. Daarom nodigen we je uit om op de fiets met ons een kijkje te nemen in Stadshavens. Met een aantal deskundigen werpen we een blik op de toekomst van dit nieuwe stukje Oosterparkwijk.  

Daarnaast hebben we het interactieve spel Publiek Plan. Daarmee gaan we samen onze omgeving beter leren kennen en leren van elkaars ervaringen in onze mooie stad en deze mooie wijk. Met het spel, ontworpen door kunstenaar Elly van Eegem, verkennen we de meest geliefde straathoek, het plein dat onaf is en welk water ā€˜the place to beā€™ is.  

Waar voelen we dat de openbare ruimte nog van ons is? En waar kan het beter? We zijn benieuwd naar jullie kijk op de wijk en kennis van de verborgen pareltjes!

De tekst gaat verder onder de foto (spel Publiek Plan - Foto Nienke de Jong). 

Wil je erbij zijn?

Je kunt je nu al aanmelden! Stuur een mail naar hallo@wijkmakers.nl met als onderwerp ā€˜Oosterparkwijk 28 juniā€™ en laat weten met hoeveel mensen je komt.

Het programma duurt van 15.00 ā€“ 18.00 uur. Binnenkort onthullen we het volledige programma van deze laatste kennismiddag van ons seizoen.