Een straat in de wijk Oosterpoort in Groningen. De huizen rechts hebben rode/oranje bakstenen. Er is een steiger voor een van de huizen. Op straat zijn auto's geparkeerd. De huizen links hebben bruine bakstenen.
Nieuws

Nieuw: een profiel bij Wijkmakers

Maak nu jouw account aan

Heb jij al een profiel aangemaakt bij Wijkmakers? Met zo’n account kan je je heel makkelijk aanmelden voor nieuwe activiteiten. Ook heb je een profiel nodig als je mee wilt doen aan de Academie of de Werkplaats.

Wijkmakers is nog volop in ontwikkeling. De website is dat ook. We zijn blij dat de site nu is uitgebreid met profielen. Door een profiel aan te maken kan jij je makkelijk aanmelden voor nieuwe activiteiten en ook aangeven welke nieuwsbrief je wilt ontvangen. Wijkmakers krijgt door jouw profiel wat meer inzicht in je interesses. Hiermee kunnen we nieuwe activiteiten nog beter laten aansluiten bij jouw wensen.

Maak een profiel aan

Een profiel aanmaken is heel simpel. Ga meteen naar wijkmakers.nl/registreren, of druk op het poppetje rechtsbovenin. Daar kan je kiezen voor ‘Maak een account aan’. Klik daarop en vul alles helemaal in.

Als je eenmaal een profiel hebt aangemaakt, kun je rechtsbovenin inloggen en ook kiezen voor het bekijken van alle extra opties. Je kan daar bijvoorbeeld ook aangeven of je profiel zichtbaar mag zijn als je meedoet aan een leergang of het oplossen van een vraagstuk.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk de veelgestelde vragen of stuur even een mailtje naar hallo@wijkmakers.nl.