Een foto van rijtjeshuizen in Groningen. Er staat een fiets op de stoep geparkeerd. Rechtsvoor zie je wat auto's. Om de voordeur van het hoekhuis hangen allemaal ballonnen.
Nieuws

Wijkmakers officieel van start op Let's Gro

Wijkmakers wordt 6 november 2021 officieel gepresenteerd op Let's Gro, het festival over de toekomst van Groningen.

Let's Gro ging vorig jaar in fysieke vorm vanwege de coronapandemie niet door. Na een jaar digitaal met Let’s GrOnline is het festival nu terug! Op 5, 6 en 7 november is Let's Gro in Forum Groningen. We zouden Wijkmakers niet zijn als we ook niet even de wijk in gaan. Houd deze site dus in de gaten voor meer informatie over het programma.

Wat is Let's Gro?

Zo zeggen ze het zelf: "Let’s Gro is een inspiratiefestival over de toekomst van de Stad en zijn omgeving. Samen denken en dromen over hoe de toekomst van Groningen zou kunnen zijn en elkaar laten zien wat er nu al in Groningen gebeurt en wat wij samen voor elkaar kunnen krijgen in de nabije toekomst."

Aanmelden

Let's Gro is een gratis festival. Het kan wel zijn dat je je moet aanmelden voor bepaalde programmaonderdelen. Als er meer informatie hierover is, zullen we dit natuurlijk delen. Zorg dat je nu al Wijkmakers op Let's Gro in je agenda hebt staan.